SNIMAK DIVLJAČKE VOŽNJE U CENTRU BEOGRADA: Vozio 120 na sat, za nekoliko minuta napravio više od pet prekršaja i to prenosio uživo (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 08. 2021. u 14:23

JOŠ jedan snimak nasilničke vožnje u centru Beograda osvanuo je na društvenim mrežama.

СНИМАК ДИВЉАЧКЕ ВОЖЊЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Возио 120 на сат, за неколико минута направио више од пет прекршаја и то преносио уживо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Prenos uživo i niz prekršaja divljanja ulicama nikako nisu za pohvalu na društvenim mrežama, već za kaznu i najveću osudu.

- Nasilnička vožnja, dva puta prolazak kroz žuto, vožnja brzinom od 120 kilometara na sat kroz Kneza Miloša, prelazak u suprotnu traku, nebezbedno preticanje, vožnja žutom trakom - stoji u opisu objave na Tviteru uz snimak ove divljačke vožnje.

Nažalost, ovo nije jedini slučaj, vozači sve češće snimaju bahatu vožnju i to objavljuju na društvenim mrežama.

Na drugom snimku se vidi još jedan bahati vozač koji je prvo projurio pored policajca koji je pokušao da ga zaustavi, a onda prošao i kroz crveno svetlo na semaforu. I ova bahata vožnja imala je prenos uživo.

- Sećate li se onog lika što je slupao zlatnog poršea? Da, da onog što je na mercedesa nalepio "reci tati da ti kupi jači auto"! E taj! Izbacio je novi klip na Tik Tok. Standardno. Nasilnička vožnja, prolazak na crveno, nasrnuo na policajca kolima i to sve u lajvu na Instagramu - navedeno je u objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!