ZVEČANSKA DOBIJA NOVO RUHO: Počela adaptacija objekata pri Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine

Novosti onlajn

20. 08. 2021. u 13:32

RADOVI na sređivanju objekata pri Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj su počeli, a za tu namenu Sekretarijat za socijalnu zaštitu izdvojio je 5.000.000 dinara, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

ЗВЕЧАНСКА ДОБИЈА НОВО РУХО: Почела адаптација објеката при Центру за заштиту одојчади, деце и омладине

Svega 10 odsto dece živi u domovima

Kako se navodi, u pitanju su stolarski i podnopolagački radovi za potrebe Prihvatilišta za decu do tri godine, Stacionara za majku i dete, kao i molersko-farbarski i keramički radovi za potrebe RJ Prihvatilišta za urgentnu zaštitu dece i omladine od zlostavljanja i zanemarivanja.

FOTO: Sekretarijat grada Beograda

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je da je Grad Beograd – Sekretarijat za socijalnu zaštitu započeo adaptaciju objekata koji su u nadležnosti ovog sekretarijata, a nalaze se u okviru navedene ustanove.

Rok za izvođenje radova je 30 dana od uvođenja u posao, navela je ona i dodala da se shodno tome očekuje da radovi budu završeni početkom septembra.

FOTO: Sekretarijat grada Beograda

– Sekretarijat za socijalnu zaštitu redovno ulaže u objekte socijalne zaštite, vodimo računa o našim korisnicima, ali su nam podjednako važni i uslovi u kojima oni i naši zaposleni borave. U skladu sa potrebama kako korisnika, tako i zaposlenih otvaramo nove objekte, rekonstruišemo ih i adaptiramo postojeće – istakla je sekretarka Nataša Stanisavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna