KAKO SE ČUVA PRIRODA: Sekretarijat za zaštitu životne sredine prima građane prvog ponedeljka u mesecu

A. V. V.

18. 06. 2021. u 11:17

SEKRETARIJAT za zaštitu životne sredine uputio je poziv građanima prestonice da podnesu predloge projekata koji će doprineti očuvanju i unapređenju zaštite životne sredine.

КАКО СЕ ЧУВА ПРИРОДА: Секретаријат за заштиту животне средине прима грађане првог понедељка у месецу

Arhiva

Iz ovog sekretarijata su ovim povodom pripremili vodič sa svim potrebnim informacijama, koji se nalazi na sajtu Grada Beograda. Nadležni će u gradskoj upravi primati stanovnike Beograda svakog ponedeljka u mesecu od 10.00 do 14.00, ali se građani pre dolaska moraju najaviti putem mejla na ekoprojekti@beograd.gov.rs.

Gradska sekretarka za zaštitu životne sredine Ivana Vilotijević je istakla da je zaštita životne sredine zajednička akcija nadležnih organa i građana, ali, kako je podvukla, uz poštovanje svih dokumenata koji su usvojeni.

- Sekretarijat za zaštitu životne sredine je rešio da širom otvori svoja vrata građanima Beograda i da na taj način omogući da svi zajedno doprinesemo očuvanju i unapređenju zaštite životne sredine. Vodič je napravljen kako bismo se približili građanima i njihove ideje implementirali u rad ovog sekretarijata za dobrobit grada Beograda i građana koji žive u njemu - navela je Vilotijevićeva.

ADRESA

SVE informacije za prijavu predloga projekta zainteresovani građani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Grada Beograda, odnosno stranici Sekretarijata za zaštitu životne sredine u delu "korisni linkovi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili