OVE NEDELJE OTVARAJU SE BAZENI: Čeka se sednica Kriznog štaba o dozvoljenom broju kupača u istom trenutku

G. N.

14. 06. 2021. u 15:57

OVE nedelje zvanično se otvara kupališna sezona na prestoničkim bazenima, kao i na Adi Ciganliji.

ОВЕ НЕДЕЉЕ ОТВАРАЈУ СЕ БАЗЕНИ: Чека се седница Кризног штаба о дозвољеном броју купача у истом тренутку

Foto: A. Stanković

Uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, i uz saglasnost i preporuke Republičkog zavoda za javno zdravlje, sugrađani će u predstojećim sunčanim danima, moći da odaberu gde da se rashlade. Prve kupače će već u sredu dočekati na bazenima Sportskih centara "Milan Gale Muškatirović" i "Tašmajdan".

Novobeogradski otvoreni bazeni kapije će otvoriti u subotu, dan nakon zvaničnog početka letnje sezone na Savskom jezeru, kada će biti podignuta Plava zastava, kao simbol kvaliteta vode i bezbednosti na kupalištu.

Iz uprava sportskih centara su mahom oprezni, pa se ponašaju u skladu sa pravilima koji su važili lane. Izvesno je da će bazeni biti dostupni građanima, samo je pitanje koliki će broj posetilaca moći da bude prisutan na kupalištu u istom trenutku. To će biti poznato posle sednice Kriznog štaba, ali blago popuštanje epidemioloških mera svakako se očekuje.

Cena ulaznica ostala je ista kao prethodne godine. Dnevna karta koštaće 400 dinara, odnosno 250 dinara za pola dana boravka na otvorenim bazenima. Deca mlađa od tri godine ulaznicu ne plaćaju.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)