ŠOKANTAN SNIMAK IZ BEOGRADA: Devojke se vukle i čupale u autobusu, jedva su ih razdvojili! (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2021. u 17:07

DEVOJKE su se odjednom potukle vozač je zaustavio autobus i počeo da ih razdvaja. On je i dalje u šoku - ovako iz Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) opisuju incident koji se danas dogodio na liniji 23 u Kirovljevoj ulici u beogradskom naselju Čukarica.

ШОКАНТАН СНИМАК ИЗ БЕОГРАДА: Девојке се вукле и чупале у аутобусу, једва су их раздвојили! (ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Snimak tuče dve devojke pojavio se i na društvenim mrežama, devojke su se vukle, čupale, a prisutni su ih jedva razdvojili.

Kako se saznaje, devojke su se posvađale a onda i fizički nasrnule jedna na drugu. Vozač je tada zaustavio vozilo i pokušao da ih razdvoji, ali je izvukao deblji kraj.

Od šoka, nije ni stigao da pritisne panik taster. Vožnju, međutim, nije nastavio.

Kako dodaju iz GSP-a, još nemaju informacije o povredama vozača (43). Međutim, ranije su beogradski mediji preneli da je vozač zadobio povrede ruke zbog čega je bila pozvana i Hitna pomoć. On je odbio prevoz do bolnice, potvrdili su iz Hitne pomoći.

Nije poznato šta se dogodilo sa vinovnicima ovog incidenta.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!