Ovaj hotel u Švajcarskoj nema prozore, vrata, ni krov, ali ima BATLERA: Broj zvezdica – NULA, a tek koliko košta JEDNO NOĆENJE! (FOTO)

Novosti Online

20. 05. 2020. u 15:25

Овај хотел у Швајцарској нема прозоре, врата, ни кров, али има БАТЛЕРА: Број звездица – НУЛА, а тек колико кошта ЈЕДНО НОЋЕЊЕ! (ФОТО)

Instagram nullstern_zerostarhotel

Jedna noć za ovu avanturu koštala je nešto više od 200 evra, a lista čekanja je bila ogromna
HOTEL na otvorenom nastao iz želje da se ukaže na lepote švajcarskih Alpa ovog leta nastaviće poslovanje na veoma neobičan način.

Iako hotel „Nul Stern“ trenutno ne posluje, za ovo leto priprema se svojevrsni „spin-off“ sa sobama bez krova i zidova koji će obuhvatiti još veći broj lokacija u Švajcarskoj. Zvaće se „Zero Real Estate“, prenosi portal „Nova“.

Hotel je zapravo delo dvojice braće, konceptualnih umetnika Franka i Patrika Riklina koji su ovim projektom želeli da pošalju poruku o prirodnim lepotama švajcarskih Alpa, ali na jedan malo drugačiji način.

Sam naziv znači bukvalno “nula zvezdica”, a sobe u ovom “hotelu” nemaju ni prozore, ni vrata, pa ni krov.

Ovo zdanje otvoreno je još 2016. i imalo je na raspolaganju nekoliko soba, odnosno apartmana, koji su se nalazili na oko 1.200 metara nadmorske visine u kantonu Sen Galen. Međutim, možda reč „sobe“ nije najsrećniji izbor s obzirom na to da su u pitanju postolja s bračnim krevetom i uz to noćnim ormarićima usred planinske divljine.

Možda ćete primetiti da ovoj slici nedostaje bar toalet, ali za one koji su odsedali u ovom jedinstvenom luksuzu, u neposrednoj blizini su imali kolibu s toaletom, ali i batlera koji im je bio na raspolaganju. Jedna noć za ovu avanturu koštala je nešto više od 200 evra, a lista čekanja je bila ogromna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije