Advokatici iz Leskovca izgoreo automobil: Vesnu su komšije probudile kada je plamen već PROGUTAO vozilo

Novosti Online/ I. M.

četvrtak, 16. 01. 2020. u 10:13

Адвокатици из Лесковца изгорео аутомобил: Весну су комшије пробудиле када је пламен већ ПРОГУТАО возило
Uverena da je požar podmetnut zbog njenog postupanja u jednom krivičnom predmetu
AUTOMOBIL advokatice Vesne Sokolović iz Leskovca potpuno je izgoreo u požaru koji se dogodio u noći između srede i četvrtka između jedan i dva časa posle ponoći. Automobil "folksvagen polo" bio je parkiran ispred njene porodične kuće u Radanskoj ulici.

Vesnu su probudile komšije kada je auto već bio u potpunosti zahvaćen plamenom tako da ni sama nije čula šta se pre izbijanja požara zaista dogodilo, a vatrogasci su, kada je izašla na ulicu već gasili vatru.

Pročitajte još - Zapaljena kancelarija beogradskog advokata Stevana Protića

- Kako je došlo do požara utvrdiće pripadnici krim-tehnike iz Niša koji vrše uviđaj, ali sam potpuno sigurna da je ovo posledica mog postupanja u jednom krivičnom predmetu. Stranka koju zastupam je dobijala pretnje koje indirektno upućuju na mene - kazala je Vesna Sokolović za "Novosti".

Ona ističe da će sve činjenice izneti pred nadležnog tužioca, a o slučaju je obaveštena i Advokatska komora Srbije.

NAPAD NA PRAVOSUDNI SISTEM

Zajednica advokata Leskovac najošrije je osudila paljenje automobila njihove kolegenice Vesne Sokolović iz ovog grada uz apel na nadležne državne organe da preduzmu sve neophodne mere iz svoje nadležnosti kako bi se u najkraćem roku utvrdili motivi kao i počinioci ovog događaja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije