GRADONAČELNIK Pirota Vladan Vasić i menadžer korporativnih komunikacija Lidla Martina Petrović, otvorili su prodavnicu ovog trgovinskog lanca u Pirotu. Pre otvaranja zakazanog u 8.00 časova, par stotina najvrednijih Piroćanaca, koji su među prvima želeli da pazare u poznatom trgovinskom lancu, formirali su red, ali je veći priliv kupaca uspedio odmah nakon zvaničnog otvaranja objekta u kome će kupcima biti na raspolaganju preko 1.500 artikala.


- Dan Lidla je 11. oktobar i ovo je praktično rođendanska nedelja koja je povod da nastavimo sa otvaranjem novih prodavnica. Cilj je da proizvodi sa najboljim odnosom kvaluieta i cena budu dosptupni našim potrošačima. U Pirotu smo naišli na topluz dobrodošlici na čemu smo zahvalni građanima i nadamo se da ćemolo kao u drugim gradovima pridobiti njihovo poverenje-kazala je martina Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: Novi "Lidl" se otvara 10. oktobra


Raduje nas što sa Lidlom u Pirot stiže kvalitetna ponuda i veća konkurencija. Građanima će biti dostupna veća snabdevenost i kavlitetna roba.Verujemo da će Lidl biti dobar kao poslodavac u pogledu uslova rada i napretka u karijeri - rekao je Vasić.


Otvaranju je pretodio koncert hora dečjeg ansambla ovdašnjeg Doma kulture.


Foto: V.Ćirić

Foto: V.Ćirić