Vučković više nije trener Radničkog sa Crvenog krsta

subota, 04. 07. 2020. u 22:50

Вучковић више није тренер Радничког са Црвеног крста

Košarkaši Radničkog Foto: N. Paraušić

Goran Vučković više nije trener košarkaša Radničkog, saopštio je danas klub sa Crvenog krsta

Goran Vučković više nije trener košarkaša Radničkog, saopštio je danas klub sa Crvenog krsta.

"Trener seniora Goran Vučković i rukovodstvo kluba usaglasili su se da je došao pravi trenutak da on nastavi karijeru na višem nivou. Ponosni smo kao klub što smo afirmisali novo trenersko ime na ovim prostorima. Pravi potez uprave bio je pre tri i po godine kada je na mesto trenera seniorskog tima postavila Vučkovića, tadašnjeg trenera pionira", saopštio je BKK Radnički na Instagramu.

Tokom mandata na klupi Krstaša, 27-godišnji trener uveo je tim u Drugu ligu, posle osam godina odveo je Romantičare na završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" u Nišu, gde su u četvrfinalu poraženi od Crvene zvezde.

"Zajedno smo ostvarili velike uspehe, ušli u viši rang takmičenja, igrali fenomenalnu košarku, pobeđivali bolje i bogatije, pobeđivali klubove iz višeg ranga takmičenja, plasirali se na završni turnir Kupa Srbije. Zajedno smo pokazali košarkaškoj javnosti da u Srbiji ima mladih trenera kojima treba dati šansu. BKK Radnički treneru Vučkoviću želi mnogo uspeha u daljoj karijeri i sigurni smo da ceh Radnički sa Krsta uvek biti njegov dom", zaključeno je u saopštenju Radničkog.

Vučković je i pomoćni trener u juniorskoj reprezentaciji Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije