Partije koje je od početka sezone Luka Dončić prikazivao na parketima NBA lige, navele su mnoge da govore o tome kako je mladi Slovenac najbolji dvadesetogodišnjak koji je igrao u NBA ligi. Ipak, s tom konstatacijom se ne slaže poznati američki reper Snup Dog, koga Dončić, očigledno, nije impresionirao.

- Kažu da je Luka Dončić najbolji dvadesetogodišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji dvadesetogodišnjak koji je igrao u je*enoj NBA ligi – rekao je poznati reper, koji se oglasio tokom utakmice Dalasa i LA Lejkersa, koji su “jezerdžije” prilično lako rešili u svoju korist i to u gostima (129:114).

Tim iz LA je do trijumfa predvodio Lebron Džejms sa 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija, što je Snup Dog iskoristio da kaže kako Dončić ne može da se svrsta u istu ravan s “kraljem”.

- Nemojte pokazvati takvo nepoštovanje prema Melounu, Brajantu, Džejmsu, Garnetu, koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je bila tada mnogo jača. Ova liga je sada „mekana“ i Dončić opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dalasu. Čuj, on je najbolji dvadesetogodišnjak svih vremena, možda u Evropi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam video, a dugo pratim košarku - poručio je Snup Dog.