Totijeva priča iz karantina: Kako mi je mačka umalo uništila brak

Novosti online

nedelja, 19. 04. 2020. u 12:17

Тотијева прича из карантина: Како ми је мачка умало уништила брак

Frančesko Toti sa suprugom i ćerkama foto: EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Ilari je htela mačku po svaku cenu, dok sam ja bio pri stavu da nam nije potrebna. Jednog dana samo ju je donela i tako me stavila pred svršen čin, pokazavši da ona donosi sve odluke - ispričao je "princ Rima"
Vreme u izolaciji uslovljeno pandemijom korona virusa, mnogi sadašnji i bivši sportisti su iskoristili da "zabavljaju" fanove putem društvenih mreža.

Tako je i legendarni kapiten Rome Frančesko Toti, tokom "lajva" na Instagramu sa nekadašnjim italijanskim napadačem Kristijanom Vijerijem, ispričao mnoge anegdote iz privatnog života, među kojima je bila i priča o tome kako se zbog mačke umalo razveo od supruge Ilari Blazi.

- Bio sam mnogo ljut na Ilari. Kupila je mačku bez dlake i nazvala je Dona Paola. Mnogo je naporna, noću želi da spava u našem krevetu pored naših nogu. Zbog nje sam se zamalo razveo - rekao je Toti i nastavio:

- Ilari je htela mačku po svaku cenu, dok sam ja bio pri stavu da nam nije potrebna. Ipak, jednog dana samo ju je donela i tako me stavila pred svršen čin, pokazavši da ona donosi sve odluke. Nismo pričali danima. Na kraju sam, ipak, i ja zavolio mačku - ispričao je Toti.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Vi presento Donna Paola

Objava koju deli Ilary Blasi (@ilaryblasi) dana 8. Dec 2019. u 9:19 PST