ONI su prvi, mi smo bolji. Na taj način rezonuje visoki napadač Partizana Umar Sadik kada govori o onome što njega i saigrače očekuje u nedelju na stadionu "Rajko Mitić". Po njegovim rečima toga je vrlo dobro svestan njegov kolega sa druge strane Topčiderskog brda sa kojima je već dugo u sjajnim odnosima.


- Boaći je moj dobar prijatelj. Ovih dana smo zauzeti treninzima, pa se nismo čuli. On je jedan od najboljih igrača u ligi. Uvek mi kaže da će nas pobediti, kao i ja njemu. Verujem da i on zna da smo najbolji u Srbiji, ali tabela kaže drugačije i onda i on može da kaže šta poželi - jasan je Sadik.


PROČITAJTE JOŠ: Večiti derbi na “Marakani” sudi debitant: Lukić bačen u vatru


Kada su očekivanja od drugog ovosezonskog derbija u pitanju, za visokog Nigerijca nema dileme.


- Za nas je najvažnije da ostvarimo dobar rezultat, bez obzira na to ko će dati gol. Deo sam tima i uspeh tima je svima iznad ličnog. Moramo da odemo tamo sa "pravom" glavom i mentalitetom. Spremni smo i razmišljamo pozitivno. Iskreno, nisam gledao njihove utakmice, skoncentrisan sam samo na nas.


PROČITAJTE JOŠ: Jedan od iskusnijih u timu Save Miloševića pred gostovanje na "Marakani": Za derbi se živi od malih nogu


Na "Rajku Mitiću" će se naći i dosta članova Sadikove porodice, što će svakako predstavljati motiv više da pruži dobru partiju i nađe se na semaforu.


- Svaki gol je važan, bez obzira u kojoj utakmici. Naravno, u derbiju je nešto posebno, jer navijačima mnogo više znači. Volim da dam gol, to svaki napadač voli, ali se osećam dobro i kada asistiram, znajući da sam uradio nešto dobro za tim. Mislim da nije poenta svega da li će oni uspeti da zaustave Sumu i mene, bitno je da nedelja bude dobar dan za ceo naš tim - zaključio je Suma.