OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEK


ODLIČNO prvo i “tanko” drugo poluvreme obeležili su treću, poslednju proveru Partizana na pripremama u Beleku protiv slovačkog Ružomberoka. Miloševićev tim je slavio zahvaljujući nadahnutoj igri najjačeg tima (protivnik bez šuta ka golu), dok su rezervisti u nastavku dozvolili Slovacima da utakmicu uvedu u potpunu ravnotežu - 2:1 (2:0).


Crno-beli su poslednju utakmicu na pripremama u Turskoj počeli u najjačem sastavu - Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Tošić, Suma, Asano i Sadik. U nastavku su šansu dobili još Popović, Brežančić, Vujačić, Smiljanić, Šćekić, L.Pavlović, F.Stevanović, Ivanović i Matić.


PROČITAJTE JOŠ: Matić će biti ozbiljno pojačanje: Milošević prezadovoljan zbog obavljenog posla, koji se otegao na pola godine


Golovi za Partizan su delo Sume u 19.minutu na asistenciju Sadika i autogol Čurme šest minuta kasnije, dok je mrežu rezerviste Popovića u 50.minutu zatresao Gerec.


- Ne volim ovakve utakmice na pripremama koje nisu prijateljske već više liče na golu borbu za opstanak. Ja sam neko ko ne može da natera ekipu da na pripremama igra za goli život. Ako i to uzmemo u obzir mogu da kažem da smo odigrali fenomenalno - istakao je posle utakmice trener crno-belih Savo Milošević.