VREME je da fudbaleri Crvene zvezde pokažu od čega su satkani, i u najbitnijoj utakmici još od junskog okupljanja zasijaju najjače! Izlišno je govoriti da će za momke iz „Ljutice Bogdana“ sve stati u 90 minuta na atinskom „Karaiskakiju“ u kojima trener Zvezde Vladan Milojević konačno želi da vidi pravo izdanje od svojih pulena.


- Svaka utakmica sa sobom nosi veliki ulog. Došli smo do poslednje u utakmice u grupnoj fazi Lige šapmpionna i igramo za prolaz koji bi bio sjajan za Zvezdu i srpski fudball. Igramo non-stopšest meseci, došli smo do toga da imamo šansu i da uradimo nešto veliko za naš klub i navijače. Nemamo opterećenje, od svojih igrača tražiću da budu ono šta jesu, u prethodnim utakmicama nismo pokazali pravu sliku – rekao je Milojević i dodao da domaćinu prepušta ulogu favorita


- Nisam od onih koji vole da prognoziraju, ali Olimpijakoos je uvek favorit na svom terenu. Neka bolji pobedi.


PROČITAJTE JOŠ: Marin optimista do kraja: Teško je planirati, ali imamo kvalitet da prođemo dalje


Bilo je nekih neizvesnosti oko odlaska Boaćiju u Grrčku, ali šef stručnog štaba Zvezde je otklonio sge sumnje, i rekao da je i prva postava spremna.


- Boaći je spreman, kao i svi koji su pošli na put. Znam kojih će 11 istrčati na teren – zaključio je Milojević pred sutrašnji meč u Atini (21.00).