Mihajlovićev drugi napad na Maksimovića

DSL

19. 06. 2015. u 12:08

Михајловићев други напад на Максимовића

Nikola Maksimović Foto: Getty Images

Nov šef Milana sad nudi El Šaravija i novac za defanzivca „bikova”

I pre nego što je zvanično postao šef „roso-nera”, dolaskom na viđenje sa potpredsednikom Adrijanom Galijanijem i Barbarom Berluskoni, ćerkom gazde kluba, te posetom trening-centru „Milanelo”, Siniša Mihajlović je sastavio listu željenih pojačanja. A na njoj visoko mesto je zauzeo Nikola Maksimović, o čemu smo već pisali...

Pre desetak dana, naime, najavljivana je borba Milana i Napolija za srpskog reprezentativnog defanzivca. Sa akcentom da je Mihajlović bliži zemljaku. Bivši selektor „orlova” je želeo u tandemu Brazilca Bruna Pereza, desnog beka Torina, i Maksimovića, i za to bio spreman da se odrekne italijanskog reprezentativca Ćerćija, igrajući na kartu da je on slavu stekao upravo među „bikovima”. Igrao je Miha na kartu da je napadač Milaneza, pozajmljen od Atletika (u sklopu transfera Fernanda Toresa u Madrid), miljenik čelnika kluba Kaira Urbana i, pogotovo, trenera Đanpjera Venture, ali, izgleda - a to se i tada pominjalo kao nepremostiva prepreka - godišnja plata od 2,2 milona evra ne dozvoljava trampu. Zato je Siniša prešao na plan B, a koji podrazumeva: El Šaravi i novac za Maksimovića.

Kako prenosi „Tutosport”, torinski dnevnik odlično informisan o dešavanjima u taboru „bikova”, Urbano traži 15.000.000 evra za reprezentativca Srbije, a novi trener Milana pokušava da obori cenu nuđenjem napadača „azura” i „nešto” para. Problem bi, kao i u slučaju Ćerćija, mogla da bude plata Egipćanina po ocu, koja je 2,5 miliona evra po sezoni.

Siniša Mihajlović nije poznat kao čovek koji lako odustaje... Stoga, Nikola Maksimović bi mogao ubrzo da zameni Torino za Milano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije