AUTOGOLOVIMA u najniži rang.

Disciplinska komisija FS Srbije, kojom je predsedavao Žarko Stevanović, donela je oštre kazne za aktere utakmice Prve futsal lige Srbije između KMF Mungosi i KMF SAS (8:9), odigrane 4. maja 2015. godine.

Podsetimo, disciplinskim odlukama prethodile su odluke komesara za takmičenje, koji je utakmicu registrovao postignutim rezultatom, ali bez dodeljivanja bodova pobedniku i bez upisivanja golova u gol-razliku i na listu strelaca.

Na osnovu člana 80 Disciplinskog pravilnika FSS, oba kluba - KMF Mungosi i KMF SAS, vraćena su u najniži stepen takmičenja. Predstavnici oba kluba Miloš Denić (KMF Mungosi) i Mihajlo Nadeždin (KMF SAS), kao i trener KMF Mungosi Aleksandar Milenović (gostujuća ekipa nije imala trenera ovom prilikom) kažnjeni su zabranom vršenja funkcija u fudbalu u periodu od dve godine.

Igrači Kristijan Radin i Vladimir Milosavac (KMF SAS), koji su postigli po jedan autogol, kažnjeni su zabranom igranja u periodu od 18 meseci, dok je igrač Branislav Milosavljević (KMF Mungosi), koji je postigao tri autogola, kažnjen zabranom igranja na period od dve godine.