FK Hajduk Kula: Stadion pod konac

Đ. B.

29. 02. 2012. u 19:49

ФК Хајдук Кула: Стадион под конац
Rukovodstvo Kuljana, na čelu sa predsednikom Zoranom Osmajićem, donelo je odluku da ulaz na stadion bude slobodan za meč protiv OFK Beograda

FUDBALERI Hajduka će prolećnu superligašku premijeru imati 4. marta pred svojim pristalicama.

Protivnik će im biti OFK Beograd, a ono što je izvesno jeste da će fudbaleri i jedne i druge ekipe imati idealne uslove za igru.

Naime, stadion u Kuli, popularna "Bombonjera", umiven je pred start proleća. Angažovanjem zaposlenih, zatim trenera i igrača mlađih selekcija i prijatelja kluba uklonjen je sneg sa terena, a budući da je teren bio prekriven folijom kada je ona skinuta "zazeleneo" je travnati tepih kulskog stadiona.

Rukovodstvo Hajduka, na čelu sa predsednikom Zoranom Osmajićem, donelo je odluku da ulaz na stadion bude slobodan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

strateg

29.02.2012. 20:49

ovo sa folijom je izgleda super ideja. i drugi klubovi bi trebalo da ovo upraznjavaju.

Bravo

01.03.2012. 12:17

Bravo rukovodiocima za ideju da ulaz bude slobodan! Tako treba! Vratite narod na tribine!!! Lepše je igrati u atmosferi pred puuuno ljudi, nego pred golim i praznim betonom. Uvedite pravilo da za naredne utakmice i zene i deca imaju slobodan ulaz! A neka samo njihovi muzevi placaju karte. Tako će cele porodice dolaziti na stadion!!! I biće svima super!!! Ovo predlažem svim klubovima u Srbiji! Neka zene i deca imaju slobodan ulaz!!! Pa će svi ići na utakmice - porodično!!!