ONA je lepa, mlada, uspešna i - apsolutno prirodna. I očigledno je ta njena prirodnost osvojila je srce Đanluke Vakija, koji je pre dve godine zaludeo planetu plesnim umećem, ali i fenomenalnim izgledom. Popularni Italijan, poznat i kao deka miliner objavio srećnu vest. On i Šeron Fonseka će postati roditelji!

Zgodni 52-godišnjak objavio je na Instagramu da čeka prvo dete sa duplo mlađom devojom (25), a par je vesti podelio u okviru kratkog snimka i to baš na 10 maj - svetski Dan majki.

- Danas je Dan Majki i naravno - pre svega su moje misli usmerene na moju majku, ali moram da kažem kada sam u životu razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta žena je u mojoj glavi imala sve karakteristike koje Šenon ima. Srećan sam što mogu da vam kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam oduvek želeo za svoje dete - obratio se Đanluka svojim pratiocima, dok ga je ova 25-godišnja lepotica držala za ruku i glavu naslonjenu o rame.

- Želimo da pošaljemo sve blagoslove mojoj majci i svekrvi i hvala ti, ljubavi moja, što si mi dao ovaj poklon - dodala je buduća mjka.

Snimak pregledan je više od četiri miliona puta, a prikupio je i 30.000 komentara.

Podsetimo, bogatstvo Đanluke Vakija procenjuje se na 300 miliona dolara, mada mnogi tvrde da je reč i o 450 miliona. Potiče iz bogate italijuanske porodice - njegov otac je bio vlasnik multinacionalne kompanije Industria Maccine Automatiche, a sam Đanluka je u istoj bio član uprave.


Inače, Šeron je rođena u Venecueli, ali se školovala u Majamiju. Pored modelinga, bavila se i glumom i novinarstvom, ali je svojevrsna Instagram senzacija - tamo je prati više od milion ljudi.

Par je u vezi nešto više od godinu dana, a uživaju u luksuznom životu, fensi garderobi i skupim putovanjima, a često objavljuju snimke na kojima zajedno đuskaju - a to je ono što je i proslavilo ovog Italijana.