Nastavljeno suđenje pevaču Halidu Muslimoviću za napad na bivšu partnerku

Novosti Online / B. S.

10. 12. 2019. u 13:17

Настављено суђење певачу Халиду Муслимовићу за напад на бившу партнерку

Halid Muslimović Foto D. Mišić

U Osnovnom sudu Banjaluka danas je nastavljeno suđenje pevaču Halidu Muslimoviću zbog napada na bivšu partnerku Sonju Bašić iz jula prošle godine
U Osnovnom sudu Banjaluka danas je nastavljeno suđenje pevaču Halidu Muslimoviću zbog napada na bivšu partnerku Sonju Bašić iz jula prošle godine.


Veštak i specijalista sudske medicine Milan Srdić danas je na ročištu opisao povrede koje su Bašićevoj nanesene kritične večeri.


Naveo je da se radilo o lakšim telesnim povredama, te precizirao da je udarena šakom u vilicu, a na ramenu je bio vidljiv otisak zuba od ugriza srednje jačine. Istakao je da je oštećena imala više krvnih podliva i oguljotinu na leđnoj strani grudnog koša nastalih usled pada.


Odbrana je pokušala ukazati da je Bašić bila u navodno alkoholisanom stanju, a pitali su i da li su neke od povreda mogle nastati usljed samopovređivanja, o čemu se veštak nije mogao izjasniti.


Muslimović je čak dodao da je Bašić bila "maksimalno pijana", što je tužilaštvo odbacilo, tvrdeći da sporne večeri nije konzumirala alkohol, a veštak je objasnio da nije ni rašen nalaz o prisustvu alkohola u organizmu.


- Ja sam taj koji je bio napadnut i branio se sve vreme. Otiman mi je volan, ključevi... - kazao je Muslimović.


Muslimović je optužen da je 27. jula 2018. godine na putu iz Kozarca ka Banjaluci u svom vozilu prvo verbalno, a zatim i fizički napao Bašić sa kojom je bio u ljubavnoj vezi. U jednom momentu je zaustavio auto i za kosu je izvukao sa suvozačevog mesta, a onda upet ugurao u auto i dovezao do Banjaluke, udarivši je nekoliko puta.


Pročitajte još: Bivša ljubavnica Halida Muslimovića svedočila na suđenju: Uplakana sam gledala kako da spasim život


Kada je zatražila da je ostavi kod stana u ovom gradu i rekla da će pozvati policiju, rekao joj je "Ti si mala maca za mene. Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)