Festival Si dens: Budvu trese di-džej elita

V.N.

utorak, 27. 08. 2019. u 13:42

Фестивал Си денс: Будву тресе ди-џеј елита

Foto Tanjug

Festival "Si dens" okuplja svetske zvezde kao što su Dejvid Geta i Sven Fet

FESTIVAL "Si dens" na plaži Buljarica kod Budve od 30. avgusta do 1. septembra proteći će, kako najavljuju organizatori iz "Egzit tima", u znaku velikih svetskih di-džej zvezda, kao što su Dejvid Geta (na slici) i Sven Fet. Skriveni biser jadranske obale ugostiće i nemačkog di-džeja i producenta Robina Šulca, francusku senzaciju "Ofenbah" i britanski dens trio "Discipls". Spisak upotpunjuju domaći i regionalni pop, rok i trep izvođači - Darko Rundek, Senida, Foks, Surijal... Program "Nou slip" predvode Rekondajt, Helena Hauf, Elke Klajn, kao i domaća imena Tijana T, Marko Nastić, Darko Milošević i mnogi drugi.

Ogromno interesovanje iz celog sveta vlada za ovogodišnje izdanje "Si densa". Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.590 dinara, što, kako naglašavaju organizatori, predstavlja uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu.

U prodaji su i jednodnevne ulaznice, koje za prvi i drugi dan koštaju po 1.790 dinara, dok je cena za treći dan 2.190 dinara. Tročlano društvo koje zajedno kupuje ulaznice za festival četvrtu dobija na poklon.


PROČITAJTE I: MJUZIK VIK FESTIVAL: Od romantike do lude folk žurke (FOTO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije