U NOVOM Pazaru 27. jula počinje 15. po redu festival zabavne muzike "Stari grad", a koncertno će ga otvoriti najpoznatija pop pevačica na Balkanu Marija Šerifović. Dan kasnije nastupiće pop sastav "Tropiko bend", a očekuje se da će se na otvorenoj pozornici u centru grada pojaviti i mlada Džejla Ramović, ovogodišnja pobednica "Zvezda Granda".

- Spremamo spektakl, želja nam je da Novi Pazar predstavimo onakvim kakav zaista jeste, kao grad gostoprimljivih ljudi, ali i grad trgovine i biznisa - ističe Aladin Imamović, direktor festivala "Stari grad". - Zato će u vreme festivala ceo Novi Pazar biti jedna velika šoping-zona. Svi naši trgovci i ugostitelji ponudiće tokom festivala niže cene, neki su najavili popuste i do 70 odsto. Želja nam je da se naši gosti, a očekujemo ih iz celog regiona i Srbije, lepo provedu u Novom Pazaru, a i ponešto lepo pazare.

- Nisam nikada imala koncert u Novom Pazaru, pre pet godina samo sam prošla kroz grad. Čula sam da je novopazarska publika vatrena, pripremam se za nastup, biram repertoar, ništa ne prepuštam slučaju, dobra emocija i dobre pesme garancija su najluđeg provoda - poručila je Marija Šerifović Novopazarcima posredstvom RTV Novi Pazar.

PROČITAJTE JOŠ - Bobanov "Mrak" osvojio Evropu