Komšija kao brat

M. Jungić Milošević

23. 02. 2019. u 08:33

Комшиja као брат

Foto Superstar

Nova serija "Vrata do vrata" stiže na Superstar TV. Reč je o rimejku sitkoma "Moje drage komšije"

PRED nama je još jedna porodična serija, "Vrata do vrata", rimejk francuskog sitkoma "Moje drage komšije", koju ćemo od ponedeljka, radnim danima, od 18.30 gledati na Superstar TV. Tim povodom, novinarima su juče na filmskom setu u Košutnjaku predstavljeni glavni protagonisti i autori ovog ostvarenja.

Izvršni producent je Dejan Karaklajić, a reditelji Marko Manojlović i Vladimir Aleksić, koji nam se pohvalio da su okupili sjajnu ekipu glumaca, među kojima su Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka, Jelena Jovičić, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Nemanja Oliverić.

- Između njih postoji hemija i uspostavili su odličan odnos sa celom ekipom. Što se scenarija tiče, sve je "srbizovano" i prilagođeno našem mentalitetu, počev od imena i izbora zanimanja, dok komične situacije prate originalni tekst. Snimanje traje do aprila, a kroz 60 polučasovnih epizoda pratićemo živote stanara, njihove međusobne odnose i komične zgode u koje zapadaju - kaže Aleksić.

Kreativni producent, glumac Zoran Cvijanović, koji igra jednu od glavnih uloga, upravnika zgrade Gazivodu, otkrio nam je da su deo serije radili za jednu slovenačku televiziju.

Pročitajte još - “Moja Generacija Z” - Nova generacija glumaca u savremenoj porodičnoj seriji

- Ova serija ima nešto vrlo plemenito i prenosi divnu poruku, mada stanari ogovaraju jedni druge, svađaju se, spremni su da se i potuku, a s druge strane, nisu zlopamtila, opraštaju i na kraju se ipak vole i žive kao prave komšije. Siguran sam da ne postoji gledalac koji se neće prepoznati u nekoj od tih situacija. Ako se komšijski duh kod nas izgubio, ova porodična serija će ga sigurno vratiti - ubeđen je popularni umetnik.

Jedna od uloga poverena je i glumici Jeleni Jovičić koja nam kaže da je lik koji tumači vrlo zanimljiv.

- U seriji sam Ljubinka Tina Sibinović, koja radi u turističkoj agenciji i voli da sprema egzotična jela, mada ne zna. Ima sina iz prvog braka i drugog muža koga obožava, i to mora da čuje cela zgrada! Pravi scene, jer je ljubomorna na Saru, najmlađu komšinicu koja je vrlo atraktivna - ističe Jelena.

Njena koleginica, Maja Mandžuka, posle dužeg vremena provedenog na producentskim poslovima u Americi, vraća se pred kamere kao jedan od glavnih likova u ovom sitkomu.

- Igram Saru, modernu, mladu ženu, koja živi sama, ali zbog komšija i raznih zgoda koje se dešavaju u zgradi, ona nikada nije sama, čak i onda kada bi želela da malo pobegne od svih - kroz osmeh primećuje glumica.

U PRODUKCIJI TELEKOMA

- OVO je prvi igrani format u produkciji Telekoma Srbija i veoma sam ponosan što smo upravo sa ovom serijom otpočeli proizvodnju vrhunskog sadržaja Superstar TV kanala - istakao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije