Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na odmoru: Pozdrav sa rajske Kube

V. N.

18. 05. 2017. u 20:40

Pevačica i glumac uživali su u čuvenom letovalištu Varaderu, ali su posetili i glavni grad Havanu

Јелена Томашевић и Иван Босиљчић на одмору: Поздрав са рајске Кубе

Foto Jelena Tomašević/"Instagram"

MADA leto još nije počelo, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić odlučili su da pre mnogih spakuju kofere i otputuju na odmor, i to na Kubu. Pevačica i glumac uživali su u Varaderu, čuvenom kubanskom letovalištu i jednom od najznačajnijih turističkih centara na Karibima, ali su posetili i glavni grad Havanu. Supružnici su na društvenim mrežama objavili fotografije sa bajkovitih plaža, kao i iz šetnje ulicama kubanske prestonice. Bračni par je očigledno odlučio da spoji lepo i korisno, pa je pre nekoliko dana nastupio u Torontu na manifestaciji srpskih folklornih igara. Jelena je pevala izvorne pesme, a njen suprug - glumac Ivan Bosiljčić bio je domaćin večeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Lek

18.05.2017. 21:40

Nisam mogao da spavam nocima jer sam se pitao gde su Jelena Tomasevic i njen suprug.Sledeci put ih molim da me obaveste gde nameravaju da putuju da se ne bih brinuo.Posto sam puno brinuo cak sam izgubio na kilazi.Da budu na Kubi a da ja nisam obavesten nije fer

DJ_YYZ

18.05.2017. 23:18

Evo, ovde kod nas u Torontu, mediji neprestano izvestavaju o njihovoj poseti. Neverovatan dogadjaj, javnost nije mogla da doceka njihov dolazak ovamo.

Zoran

19.05.2017. 01:06

Bio sam tamo 2 puta i nikad vise...tamo idu samo nase cicije iz Toronta. Skupa im Dominikana i Meksiko.