UMESTO PLESA, GESTOM SU RASPLAKALI SVE GOSTE: Dva meseca posle svadbe desila se tragedija (FOTO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 23:28

LUNI Makapagal sa Novog Zelanda dijagnostikovan je rak jajnika stadijuma 4 u 2018. godini i prošla je operaciju i hemoterapiju, kao i lečenje zračenjem i lekove kako bi se bolest sprečila.

УМЕСТО ПЛЕСА, ГЕСТОМ СУ РАСПЛАКАЛИ СВЕ ГОСТЕ: Два месеца после свадбе десила се трагедија (ФОТО)

FOTO Depositphotos

Lunina ćerka, Joni, 20, želela je da iznenadi majku solidarno brijajući glavu, a uoči njihovog venčanja njen tadašnji verenik Alistair (20) predložio je da idu korak dalje.

Alistair je pomislio da bi oboje trebalo da obriju glave na sam dan venčanja, pa je 21. novembra, uprkos maloj nervozi, Joni odlučila da nastavi sa planom.

Mladoženja Alistair prvi je obrijao glavu na plesnom podijumu. Kaže da je želeo da Luna oseća podršku tokom svoje borbe sa rakom.

Nakon ceremonije održane na imanju Alleli u Kumeu, Joni i Alistair su izašli na plesni podijum.

Nakon prvog zajedničkog plesa, gosti, uključujući Jonijeve roditelje, mislili su da će par izvoditi tradicionalni filipinski ples gde će gosti paru dati novac.

Ali umesto toga, DJ je najavio da par planira učiniti nešto drugačije pre nego što je Alistair seo i Joni mu je obrijala glavu.

 

Zatim, dok se soba ispunila kombinacijom smeha i suza, par je zamenio mesta, a Alistair je obrijao i kosu svoje supruge - i to sve iz dobrog razloga.

Alistair je rekao da želi da se pridruži gestom svoje supruge za njenu majku kao znak da borci protiv raka nikada nisu sami na svom putu i ​​da će uvek imati podršku.

 

Nažalost, dva meseca nakon njihovog venčanja, Luna je preminula 12. januara 2021, dok je par nastavio da deli svoju priču kako bi podigao svest.

- Bili smo tako srećni kad smo videli koliko ju je to učinilo ponosnom. Zapravo nismo znali šta da očekujemo, ali bili smo toliko srećni u trenutku - rekla je Joni.

 

Svi na venčanju su plakali i govorili nam kako su ponosni.

- Primili smo donacije iz celog sveta, što je takođe bilo vrlo neočekivano, i tako smo zahvalni onima koji su donirali ili pružili reči podrške - dodala je Joni.

Joni i Alistair poznaju se od svoje pete godine i zajedno su išli u školu. Počeli su da se zabavljaju pre tri godine.

 

Alistair je zaprosio Joni 21. oktobra u botaničkom vrtu nakon što je zatražio Luninu dozvolu da se oženi njenom ćerkom.

Prošlog novembra, Joni je rekla da joj je majka rekla da bi volela da vidi kako se par venčava, često se našalivši zbog toga.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna