ŠEŠELJ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM KUBE: Zahvalnost diplomate lideru radikala na principijelnim stavovima i podršci

Novosti online

17. 05. 2021. u 21:51

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj razgovarao je danas sa kubanskim ambasadorom u Beogradu Gustavo Trista del Todom o prijateljstvi srpskog i kubanskog naroda, saopštila je SRS.

ШЕШЕЉ РАЗГОВАРАО СА АМБАСАДОРОМ КУБЕ: Захвалност дипломате лидеру радикала на принципијелним ставовима и подршци

Foto: Novosti arhiva/V, Danilov

Ambasador Kube zahvalio se Šešelju na principijelnim stavovima i podršci Kubi i kubanskom narodu, posebno osuđujući sankcije i blokade SAD-a.

Podsetimo, Vojislav Šešelj podržava borbu kubanskog naroda protiv američke hegemonije i dominacije.

Šešelj je nedavno izjavio da se decenijama divi kubanskog borbi protiv globalističke nemani.

- Stanka koju pred predvodim, Srpska radikalna stranka od svog osnivanja ima prijateljski stav prema Kubi i godinama unazad gaji izuzetno bliske odnose sa ambasadom republike Kube u Beogradu. Posebnu zahvalnost gajimo zbog činjenice da Kuba nije priznala jednostavno proglašenu nezavisnost južne srpske pokrajine Kosova i Metohije. Prošlo je gotovo pet godina od odlaska jednog od najvećih velikana antiglobalizma, vođe kubanske revolucije i slavnog komandanta Fidela Kastra. Građanima Srbije izuzetno je drago zbog činjenice da je Kuba i nakon promene političkog rukovodstva ostala na istom kursu i nastavila snažnu i nepokolebljivu borbu protiv imperijalizma. Pobeda će nesumnjivo biti vaša, živela Kuba - poručio je tada Vojislav Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri