NEĆEMO PODRŽATI MARINIKU: Lider Dveri Boško Obradović o predsedničkom kandidatu

V. N.

13. 05. 2021. u 21:31

LIDER pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da taj pokret neće podržati Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata opozicije.

НЕЋЕМО ПОДРЖАТИ МАРИНИКУ: Лидер Двери Бошко Обрадовић о председничком кандидату

Arhiva

On je gostujući u emisiji "Dobar, loš, zao" na TV Nova rekao da nije podržao Tepićevu u Jagodini, jer ne vidi logiku da svi moraju da učestvuju u njenoj predsedničkoj kampanji.

- Nismo bili u Jagodini iz prostog razloga što Marinika Tepić ima pravo na svoju kandidaturu za predsednika Srbije i na neku ličnu kampanju u tom pravcu - rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Vučića može da pobedi samo neko ko je nesumnjivi patriota, a ne neko ko je potpisao predlog skupštinske deklaracije o genocidu u Srebrenici.

- Nema šanse da će ogroman broj birača glasati za tu osobu. To nema nikakve veze sa Marinikom Tepić koja je veliki opozicionar i veliki borac, ali ona ne može da bude zajednički kandidat - rekao je Obradović i dodao da za njega nije prihvatljiv ni vladika Grigorije, jer ne želi da meša crkvene ličnosti i politiku.

Reagujući na ovaj stav lidera Dveri, lider SSP Dragan Đilas je izjavio da je očekivao od Obradovića da "kao proklamovani borac za porodične vrednosti" bude prvi u Jagodini i da osudi napad kojem je, kako je rekao, Marinika Tepić bila izložena i da insistira na procesuiranju zločinaca.

- Marinika nije ni u kakvoj predsedničkoj kampanji, ne crta foto-robote kandidata, već se iz dana u dan bori da svaka devojčica i žena bude zaštićena i ne bude žrtva nasilja. Svako kome je do toga stalo, mora da podrži istinu i pravdu i da se bori da zločinci budu kažnjeni - rekao je Đilas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati