Nepoznate osobe skinule su u petak zastavu Albanije sa spomenika poginulom borcu tzv. Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe (OVPBM) Fatmiru Ibišiju u selu Končulju i postavili zastavu Srbije. Nakon toga je skinuta srpska zastava sa jarbola i postavljena zastava Albanije.

Mara

09.05.2021. 03:52

@milan - To sto je Beograd okupiran jos od 1944, ne znaci da narod mora da cuti i trpi. Neka se pojavi srpska zastava na svakom balkonu i na svakoj majici koju nosite. Preko prokletija ce se vracati tamo odakle su dosli.

mile

09.05.2021. 03:06

Сами је скинули сами је поставили,само дани провоцирали и кривили Србе.Ваљда ће добити по носу један дан.

Gagi

09.05.2021. 08:33

Prosle godine sam na putu ka Kosovu i Metohiji, prosao kroz Konculj, Lucane, a u povratku i kroz Veliki Trnovac. Na svakih stotinak metara se nalazi po neki spomenik poginulim teroristima OVK, a u centru V. Trnovca, ozbiljan veliki spomenik posvecen nekom njihovom borcu! Zarad mira i dobrih odnosa, nasa drzava to tolerise, ali to, za njih, nije dovoljno, ocigledno! Oni bi da odvoje taj deo i postanu deo velike Albanije, ali da po potrebi, primaju srpske vakcine, zadrze nase pasose, podizu pomoc srpske drzave, koriste sve privilegije drzave Srbije?! E, pa nece moci tako, ne ide!