VUČIĆ O SITUACIJI NA KIM: Od Beograda ne čujete nikakve ucene - Ne pretimo, ali to svaki dan čujemo od Prištine

Novosti online

22. 04. 2021. u 15:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić putem video linka razgovara sa predstavnicima Atlantskog saveta o situaciji u vezi sa pandemijom KOVID-19, kao i o regionalnim pitanjima i spoljnopolitičkim prioritetima zemlje.

ВУЧИЋ О СИТУАЦИЈИ НА КИМ: Од Београда не чујете никакве уцене - Не претимо, али то сваки дан чујемо од Приштине

Foto: Instagram

Predsednik je, govoreći o situaciji na Kosovu i Metohiji, rekao da obe strane moraju da ispune ono što je potpisano u Briselu.

- Od Beograda ne čujete nikakve ucene. Ne pretimo ratnom kompenzacijom i tužbama, ali to svaki dan čujemo od Prištine i nema reakcije SAD i EU - rekao je predsednik i istakao da je važno da se poveća poverenje između dve strane i da se ne sme stvarati neprijateljska atmosfera.


- Niko ne može da dobije sve - dodao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)