OGLASIO SE ČEDA JOVANOVIĆ: Ovo je poručio nakon vesti da će biti priveden

Novosti online

06. 04. 2021. u 18:42

POZIV za ročište sam dobio pre dva sata, pa me veoma zanima ko je izvor za tu informaciju - kaže lider LDP Čedomir Jovanović povodom vesti da je Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo nalog za njegovo privođenje.

ОГЛАСИО СЕ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Ово је поручио након вести да ће бити приведен

D. Balšić

Nalog je izdat jer, kako se navodi, već duže vreme izbegava dolazak u tu instituciju da da iskaz.

- Samo neki sat nakon što sam prvi put dobio poziv, pojavljuje se ova vest. Ni do sada nisam izbegavao pozive već sam, što cela zemlja zna, prethodni put bio u bolnici - navodi Jovanović.

On tvrdi da je u poslednje vreme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.

- Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zaletela na moje obezbeđenje koje je iz MUP-a. Nakon što su sat vremena držalu blokirano pola Voždovca rekli su da je po sredi greška. Od kada je počela da se emituje serija "Porodica" bilo je više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana - navodi Jovanović.

Poziv koji je datiran 24. juna ove godine i lider LDP će se, kako kaže, uredno odazvati.

- Ja sam 24 sata s policijom. I preko njih su mogli da mi uruče poziv. Kroz medije sam dobio informaciju da izbegavam suđenje. A zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnik sudom dobio - pita Jovanović i kaže da je namera onih koji ovo čine da on izađe i kaže kako ga Aleksandar Vučić maltretira kao Slobodan Milošević nekad - zaključuje Čedomir Jovanović.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

Mišo Peć

06.04.2021. 21:21

Ko je uopšte Jovanović da bi imao dvadesetčetvoročasovnu policijsku zaštitu,ukoliko se neodazove pozivu svakako ga treba privesti.On je totalno beznačajna osoba da bi mu se davao uopšte značaj koji mu se daje,od gostovanja na TV pa do svega ostalog.