ZDRAVICA ZA LENKU: Kad je postao ujak, Dačić je poslanike počastio rakijom “lavrovkom”

S. S. R.

24. 03. 2021. u 14:44

PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić nedavno je postao ujak, a u ime Lenkinog rođenja nazdravio je sa kolegama poslanicima.

ЗДРАВИЦА ЗА ЛЕНКУ: Кад је постао ујак, Дачић је посланике почастио ракијом “лавровком”

Foto: Printskrin

Parlamentarce je poslužio domaćom rakijom, koja je bila na "meniju" kada je u poseti našoj zemlji i prvom čoveku zakonodavnog doma dolazio ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Domaću prepečenicu, kako smo saznali, obezbedio je generalni sekretar parlamenta Veljko Odalović. Tako se "lavrovkom" koja je čekala ruskog političara, nazdravljalo opet. Ali, ovoga puta za Lenku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)