TO JE ĐILAS: Uzalud pokušao da se "odrekne" milionskog iznosa pozamašna svota, ipak, na ostrvu

V.N.

19. 03. 2021. u 07:00

KAO "krunski dokaz" da nema račun na Mauricijusu, na kojem je više od 5,7 miliona evra, Đilas je izneo tvrdnju da je banka - ugašena.

ТО ЈЕ ЂИЛАС: Узалуд покушао да се одрекне милионског износа позамашна свота, ипак, на острву

Foto: S.V.

On je na konferenciji za novinare čak pustio snimak navodnog telefonskog poziva da bi se čulo da ne postoji birani broj, tvrdeći da je banka prestala da radi pre tri godine. Prema našim informacijama, novac kojim Đilas može da raspolaže i te kako postoji na ovoj ostrvskoj zemlji.

Nalazi se u Deutche Securities Maurtius Limited, a reč je o društvu registrovanom za upravljanje imovinom i kapitalom bogatih klijenata. Tokom izlaganja Đilas je pokušao i da, negirajući vezu sa firmom ASCANIUS, koja se pominje uz njegovo ime na računu na Mauricijusu, negira i vezu sa kontom.

On je rekao da ta kompanija postoji od 2011. i da je njen vlasnik Fared Sobadan. Tim podatkom, međutim, Đilas nije demantovao krucijalnu informaciju - da se u dokumentu koji smo objavili on vodi kao holder (vlasnik) računa na Mauricijusu. Jer, to što je neko drugi vlasnik firme koja se navodi u dokumentu, ne znači da mora da poznaje onoga ko upravlja računom. A to je Đilas.

Foto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)