SAMO POČETAK RAZOTKRIVANJA MUTNIH POSLOVA: Marković očekuje da istraga pruži sliku o bogaćenju Dragana Đilasa

Novosti online

17. 03. 2021. u 11:27

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković reagovao je povodom otkrića "Novosti" o računima koje Dragan Đilas ima na Mauricijusu i u Švajcarskoj.

САМО ПОЧЕТАК РАЗОТКРИВАЊА МУТНИХ ПОСЛОВА: Марковић очекује да истрага пружи слику о богаћењу Драгана Ђиласа

Foto: Jutjub Printskrin

- Ovo je najbolja potvrda da Dragan Đilas običan tajkun koji politiku, očigledno, doživljava isključivo kao način za sticanje bogatstva. Osim toga, dokazano je i da Đilas nije govorio istinu kada je pokušavao da demantuje da je vlasnik računa u inostranstvu na kojima ima milione evra - rekao je Marković.

On ističe da je uveren kako je ovo samo početak razotkrivanja svih mutnih poslova u kojima su učesnici braća Đilas i Dragan Šolak.

- Očekujem da dalja istraga pruži kompletnu sliku o tome kako se obogatio Dragan Đilas, na koji način je stekao toliku imovinu u novcu i nepokretnostima i da li je zloupotrebljavao državne funkcije u periodu dok je bio na vlasti - rekao je on, pa zaključio:

- Kada sve ovo imamo u vidu, onda je lako utvrditi šta je razlog agresivne i histerične kampanje koja se poslednjih nedelja vodi protiv Aleksandra Vučića od strane Đilasovih medija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest