VUČIĆ NE PRIČA SA NARKO-DILERIMA: Ministar Vulin o navodima lidera SSP

V. N.

15. 03. 2021. u 21:26

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin demantovao je navode koje je u medijima izneo predsednik Stranke, slobode i pravde Dragan Đilas, negirajući u potpunosti da predsednik Aleksandar Vučić ima bilo kakve veze sa bivšim zamenikom načelnika SBPOK Goranom Papićem.

ВУЧИЋ НЕ ПРИЧА СА НАРКО-ДИЛЕРИМА: Министар Вулин о наводима лидера ССП

Aleksandar Vulin

- Đilas istinu govori samo kada priča o Jeremiću, u drugim prilikama laže. Tako laže da je predsednik Vučić odgovoran za postavljenje i napredovanje Gorana Papića u MUP. Vučić nije postavio Papića nigde, ali je zato Đilas lično postavio za gradskog menadžera Aleksandra Bjelića, koji je sa još osam funkcionera Đilasove vlasti opljačkao Beograd za šest miliona evra za šta je i poslat u zatvor - rekao je Vulin.

On ističe da Papić jeste od konobara postao policajac, ali da je Bjelić od vozača postao gradski menadžer. Razlika je, napominje, u tome što "Vučić nije postavio Papića, a Đilas Bjelića jeste".

- U vreme Vučićeve vlasti Papić je uhapšen, a Bjelić je do zadnjeg sekunda Đilasove vlasti bio na slobodi, bogat, zaštićen i bahat - naveo je Vulin. - Vučića su prisluškivali tako što su ljude sa kojima može da se čuje stavljali na mere, dajući sudijama lažna obrazloženja, i zato nijedno od 26 prisluškivanih lica nije ni uhapšeno ni osuđeno, a ni u jednom razgovoru od 1.572 ni MUP ni tužilaštvo nisu pronašli ništa što bi bio kriminal.

On objašnjava da se mere, uključujući prisluškivanje, uspostavljaju da bi neko bio uhapšen i osuđen, a ne da bi se snimali razgovori koje imaju sa predsednikom ili članovima njegove porodice:

- Vučić se nije čuo ni sa jednim narko-dilerom, ali Đilas i njegova radnica Marinika jesu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet