PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTNOJ NOTI HRVATSKE: "Naročita histerija zbog Dare iz Jasenovca, na svakih pola sata štancaju tekstove"

Novosti online

13. 03. 2021. u 21:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras se obratio javnosti iz prestonice Bahreina, gde se nalazi u višednevnoj poseti toj zalivskoj kraljevini.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О ПРОТЕСТНОЈ НОТИ ХРВАТСКЕ: Нарочита хистерија због Даре из Јасеновца, на сваких пола сата штанцају текстове

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Govoreći o protestnoj noti Srbije, Vučić je rekao da njemu hrvatski mediji prete svaki dan. Ponovio je da osuđuje sve pretnje, a da pretnje nije upućivalo lice srpske nacionalnosti.

- Na svakih pola sata štancaju tekstove protiv mene u Hrvatskoj. Naročita histerija je bila povodom filma Dara iz Jasenovca - rekao je Vučić.

Vučić kaže da Hrvatska nije ni pitala Srbiju da li je preduzela mere protiv lica koje je navodno uputilo pretnje, već je odmah poslala protestnu notu.

- Možete da otvorite 100 kuća Bana Jelačića, da im sve puteve asfaltirate, da uradite dom kulture i uvek će biti iste reakcije - rekao je Vučić, ali dodao da je obaveza Srbije da brine o Hrvatima koji su njeni državljani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)