MALOVIĆ ODGOVORILA ĐILASU: Dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao od građana, sledeći put slaži kako si prao tajkunske klozete!

Novosti online

26. 02. 2021. u 10:55

ŠEF Informativne službe i članica Predsedništva SNS Vladanka Malović oštro je reagovala na tvrdnje Dragana Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobegao od suđenja sa njim.

МАЛОВИЋ ОДГОВОРИЛА ЂИЛАСУ: Док по Трсту шопингујеш од пара које си покрао од грађана, следећи пут слажи како си прао тајкунске клозете!

Foto: Arhiva

- Junačino, dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao od građana Srbije, odgovori što se ti nisi pojavio? Umesto što cmizdriš kada ti neko kaže istinu, sledeći put slaži kako si prao tajkunske klozete, a ne prozore, možda ti neko i poveruje. Jednom lopov - uvek lopov. Vladanka - napisala je Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!