PREDSEDNIK O PORUCI KOJU ŠALJE OPOZICIJA: Svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan

Novosti online

14. 02. 2021. u 23:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Hit Tvit rekao je da je pioruka opozicije da će "svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan".

ПРЕДСЕДНИК О ПОРУЦИ КОЈУ ШАЉЕ ОПОЗИЦИЈА: Свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован

Foto: Printscreen

- Kada sam ja sinoć objavio sliku sa sinom, Mara Stamenić je stavila lajk na tu sliku. A onda su krenuli da je linčuju, samo zbog toga što joj se sviđa fotografija. Njihova poruka je sledeća: Svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan. Pogledajte na kakav način oni sprovode teror - rekao je predsednik, i podsetio da je "dizana frka" kada je puštano na zvučnicima "Đilase lopove", a niko mu tada decu nije napadao.

On je rekao da svako ima pravo da pogreši, i da ne postoji niko bezgrešan, misleći na fotografije njegovog sina Danila sa Vidojevićem.

- Ne postoji niko u Beogradu ko poznaje Danila i ko će vam reći da nije dobar čovek. I pošten i skroman. Za Milicu, koja me je odavno prevazišla u svemu, znam da kojim god poslom se bude bavila da će biti uspešna. A što se za ovog malog tiče, nadam se da će biti vredan i sposoban - rekao je predsednik.

Vučić je istakao da su napadi na njega samo izraz očajnih ljudi koji žele da se dokopaju vlasti, ali nemaju šta da ponude.

- Misle da će na silu da osvoje izbore, ali to neće moći tako. Ja nikada nisam bežao. Kada su opkolili Predsedništvo, i kada su kreštali ispred, ja sam im iznutra odgovarao. Ako hoće da skupljaju ljude na ulici, mi možemo uvek da skupimo više. To govori o svim frustracijama, nemoći i očaju zato što ne mogu ništa da ponude narodu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)