PREDSEDNIK SE ZAHVALIO NA GOSTOPRIMSTVU EMANUELU MAKRONU: "Hvala vam na srdačnoj dobrodošlici - Francuska je naš iskreni prijatelj!"

Novosti onlajn

01. 02. 2021. u 17:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić još jednom se, sada putem svog Tviter naloga, zahvalio na gostoprimstvu francuskom predsedniku Emanuelu Makronu.

ПРЕДСЕДНИК СЕ ЗАХВАЛИО НА ГОСТОПРИМСТВУ ЕМАНУЕЛУ МАКРОНУ: Хвала вам на срдачној добродошлици - Француска је наш искрени пријатељ!

Foto: Printscreen/Tviter/@predsednikrs

- Hvala vam na srdačnoj dobrodošlici i izvanrednom gostoprimstvu @EmmanuelMacron. Francuska nije samo važna zemlja za Srbiju, već autentični i iskreni prijatelj - napisao je predsednik na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas, nakon završetka razgovora sa francuskim predsednikom, da će predsednik Emanuel Makron doći u Srbiju u septembru ili oktobru, što će, kaže, biti velika poseta.

- Imaćemo mnogo ugovora da potpisujemo, uveren sam da ćemo napraviti veliki rezultat u odnosima između Srbije i Francuske, na korist građana Srbije - rekao je Vučić.

Dobri razgovori i dobre vesti iz Francuske, zaključio je predsednik Srbije, kojem je ovo bio 11. susret sa Emanuelom Makronom.

Poslednji put, Makron je u Srbiji boravio u julu 2019. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri