SRAMNA IZJAVA HOTIJA: Premijer lažne države tvrdi da "Vučićeve izjave ne doprinose miru i stabilnosti"

Tanjug

29. 01. 2021. u 09:16

PREMIJER privremenih institucija u Prištini Avdulah Hoti tvrdi da izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o unapređenju vojnih kapaciteta ne služi postizanju mira i stabilnosti u regionu.

СРАМНА ИЗЈАВА ХОТИЈА: Премијер лажне државе тврди да Вучићеве изјаве не доприносе миру и стабилности

Foto: EPA

- Izjava predsednika Srbije Vučića o izgradnji vojnih kapaciteta ne služi miru i stabilnosti u regionu, a još manje postizanju konačnog sporazuma (između Beograda i Priština) i uzajamnog priznavanja - napisao je Hoti na Fejsbuku.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je u četvrtak dalja ulaganja u Vojsku Srbije i odbrambeni sistem, kao i značajno povećanje primanja za pripadnike armije tokom ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis