ZASLUGE za "uskakanje" Tačija u odelo političara iz terorističke uniforme pripisuju se bivšoj državnoj sekretarki SAD Medlin Olbrajt, koja je na toj funkciji bila od 1997. do 2001. godine.

Komentari (7)

Realist

06.11.2020. 08:01

Amerika je zemlja Koja stvara Haos po svetu ujedno finansirao muslemise terorizam, a oni udju ka mirovnjaci i pokradu sve sto je vredno a sto se tice Baba roge ona I Klinton bi trebalo. Dozivotno da robiju. Jer su najveci zlotvori.

Kole

06.11.2020. 08:15

Uvek sam žalio što naši nisu uspeli da ih likvidiraju. Oni u hagu će biti ko u banji! Svet je pokazao da je ubiti Srbina i povaditi mu organe lepa i poželjna stvar za koju će dobiti i nagradu. Neće ih hag osuditi, tu samo Srbi nedužno leže jer su nato i ameriku ponizili!

sima

06.11.2020. 09:04

Olbrajt,Klinton ,Bajden! To su najveći zločinci današnjice nad Srbskim narodom. Hteli su da unište Srbsku naciju,i kroz Kosovo,Crnu Goru,Bosnu i Makediniju? Al na njihovu žalost nisu uspeli to što su naumili. Srbija i dalje živi i jača. Mogu samo da nam pljunu pod prozor. Zahvaljujući drugim vele silama Rusiji i Kini podvukli su rep kao kučki. Olbrajt će umreti sa mržnjom u duši prema Srbima,al biće joj teško kad bude c.ka.ala!!!!