VUČIĆ O TOME ŠTA SE OČEKUJE OD SRBIJE: Predsednik Srbije otkrio planove Albanaca

Novosti online

11. 10. 2020. u 10:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za štampu u Predsedništvu Srbije i izjavio da Albanci žele da pritisnu Srbiju da potpiše priznanje tzv. Kosova.

ВУЧИЋ О ТОМЕ ШТА СЕ ОЧЕКУЈЕ ОД СРБИЈЕ: Председник Србије открио планове Албанаца

Foto: Pink TV Printskrin

11:01 - Vučić o neregularnostima u Šapcu

- Neće ljudi da glasaju za njih - rekao je Vučić, misleći o opciji Nebojše Zelenovića i izjavio da "što više ponavljaju izbore, to manje glasova dobijaju".

10:56 - Vučić o mogućnosti novih izbora

- Nijedna od tih stranaka, koje se busaju u prsa da su mi veliki protivnici, ne bi ušla u parlament - rekao je Vučić.

Kako kaže, sada se opozicioni politički skupovi ne najavljuju jer niko neće da preuzme odgovornost, nadaju se da će neko njihov posao da obavi.

10:54 - Ponosam sam na rad

Vučić je istakao da je njegova porodica svaki dan izložena napadima, te kritikovao opoziciju zbog toga što se protive projektima koje je predložio.

- Ja se ponosim onim što je naš rad i što su naši rezultati - kaže Vučić.

10:51 - Na vojnoj vežbi smo pokazali ogroman napredak i progres naše vojske

- Čini mi se da smo na vojnoj vežbi juče pokazali ogroman napredak i progres naše vojske, i zahvaljujući ogromnim ulaganjima, ali i posvećenosti - rekao je Vučić.

Foto: Pink TV Printskrin

Kako dodaje, zbog toga će država gledati da pripadnicima Vojske i zdravstva omogući još lakše rešavanje stambenog pitanja.

- Verujem da će naša ekonomija još brže rasti. Pozivam građane naše zemlje da se još odgovornije ponašaju - naveo je Vučić.

Vučić je rekao da je posebno zadovoljan jer je Srbija na vreme prepoznala opasnost koju preti.

Odgovarajući na pitanje o izjavi Miroslava Lajčaka Vučić je rekao da je Srbija spremna na razgovor, ali ne na to da ne dobije ništa.

- Pozicija gospodina Lajčaka je vrlo nezavidna. Nije lako kada svaki dan dobijate vesti iz Prištine da neće da razgovraju o dijalogu. Suština je u tome da Albanci pritisnu Srbiju da potpiše priznanje tzv. Kosova - rekao je Vučić i ukazao na to da se tako nešto nikada neće dogoditi.

Vučić je odgovarajući na pitanje novinara rekao da je kada je bio opozicija kritikovao vlast, ali da na nju nije pokušao da dođe nasiljem.

- Nikada nisam upadao u Skupštinu i pozivao na to... Nikada se nije dogodilo da održimo politički skup, a da ga ne prijavimo - izjavio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)