VUČIĆ ODGOVORIO VOKERU: Žao mi je što ga iritiram

Novosti online

10. 10. 2020. u 19:21

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na opasku bivšeg Šefa OEBS na Kosovu Vilijema Vokera da ga iritira to što ga šef srpske države "i dalje pominje".

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО ВОКЕРУ: Жао ми је што га иритирам

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na pitanje o izjavi nekadašnjeg šefa Misije OEBS na KiM i albanskog lobiste Vilijema Vokera da ga "iritira" to što ga Vučić i dalje pominje kada je reč o njegovoj ulozi u slučaju Račak, ironično je odgovorio:

"Žao mi je što iritiram gospodina Vokera".

Voker je izjavio da ga iritira to što ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje pominje i to sa netačnim informacijama, za koje, kako kaže Voker, i Vučić "zna da nisu tačne jer on zna šta se dešavalo na Kosovu i u Račku".

Nekadašnji šef Misije OEBS-a na KiM i albanski lobista Vilijem Voker tvrdi da nije radio za CIA niti je bio deo međunarodne zavere protiv Srbije.

Voker, koji je ostao upamćen po događajima u selu Račak na KiM, kada je ustvrdio da su srpske snage masakrirale više desetina albanskih civila, što je ubrzalo pripreme za agresiju NATO-a na SRJ, kaže da Vučić možda misli da on promoviše Veliku Albaniju, ali da to nije pitanje koje ga interesuje.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (40)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!