EKONOMSKA integracija sa EU, stanje u budžetu, reforma tržišta, "ograničen" napredak u borbi protiv korupcije i dijalog sa Prištinom pozitivno su ocenjeni u Izveštaju o napretku Srbije koji je juče predstavljen u Briselu.

Komentari (5)

Pera

07.10.2020. 17:11

Neke drzave su primljene expresno bez da su ispunjavali potrebne kriterijume a ocene naseg napredovanja su uvek dvosmislene znaci odbojne sto je dobro jer organizacija eu pripada tajnom globalnom drustvu pa je to dokaz da mi tu nepripadamo a dve teritorije slovenija i hrvatska su za vreme rata pripadale fasizmu i one su expres primljene a srbija crna gora neprijatelji fasizma nisu sto otkriva karakter evrope danas.

Mikiboy

07.10.2020. 17:55

Kada su ovakvi prema nama sada kakvi li bi bili kada bi usli u EU.Dok dodje vreme za ulazak mi cemo biti bolje uredjena zemlja od vecine EU zemalja.

gorans

07.10.2020. 19:39

Kakva li je tek papazjanija iza kulisa u famoznoj EU, kad nama salju ovako nemustu i po mnogo cemu u sustini jadnu depesu, zasnovanu na jednoj vrlo bednoj demagogiji, koja se u sustini svodi na to "ja sam bogatiji i imam vise , pa si duzan da me slusas i sve je kako ja kazem". Jadno !