SVE MANjE PRISUTNIH NA SASTANCIMA DELA OPOZICIJE: Jeremić hoće da jača stranku

V.N.

25. 09. 2020. u 07:30

СВЕ МАЊЕ ПРИСУТНИХ НА САСТАНЦИМА ДЕЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Јеремић хоће да јача странку

Vuk Jeremić

POTPREDSEDNIK Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je deo opozicije, koji je za sinoć imao zakazan sastanak u sedištu Nove stranke, da se "maksimalno fokusiraju na izgradnju stranačkih infrastruktura, da obilaze Srbiju i u direktnom kontaktu sa ljudima objašnjavaju šta se dešava u državi, jer nemaju podršku medija".

- A doći će momenat kada ćemo sesti za sto i dogovoriti se o čemu treba da se priča - kazao je Aleksić, odgovarajući na pitanje zašto predstavnici Udružene opozicije Srbije (UOS) ne učestvuju u razgovorima predstavnika opozicije koje je inicirao predsednik SDS Boris Tadić.

- Stranke koje su izašle na izbore pokušavaju da izgrade neku svoju strategiju. Nemam ništa protiv toga da se dogovaraju, ali mislim da u ovom momentu mi imamo neku drugu agendu.

Na prvom sastanku opozicije u organizaciji Tadićeve SDS, Udruženu opoziciju predstavljao je Janko Veselinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

slavica

25.09.2020. 09:53

Najbolje bi bilo da se svi trenuno aktuelni opozicioni lideri povuku sa političke scene i da ustupe mesto madim, nekompromitovanim liderima. Gospodo, imali ste priliku, pometeni ste svojom zaslugom! Izgubili ste od najgore ikad izabrane vlasti u Srbiji. I vi očekujete da se revanširate. E, neće moći! Pa nije ni narod toliko glup! Ko od vas, sitnih duša, misli dobro Srbiji, da se mane politike. Za vas je politika borba za vaše sitne interese, nije borba za dobrobit naroda. Ni vlast nije bolja, daleko od toga, sve sama propalica na vlasti. Ali preživeli, istrošeni i nemoćnio politički patuljci ne mogu tu ništa da promene.