JAČI NEGO JUČE PORUČILI – DAMJANE, POBEDI: Za dva sata za Damjanovo lečenje prikupili oko 1.200 evra

B.Dabić

11. 09. 2020. u 13:39

NAKON uspešno održanog humanitarnog takmičenja "Jako za Damjana" članovi kluba "Crossfit Station", brojni Barani poslali su poruku Damjanu Ranitoviću (18) iz Sutomora kome je dijagnostifikovan Juingov sarkom, maligni tumor kostiju - Damjane, pobedi!

ЈАЧИ НЕГО ЈУЧЕ ПОРУЧИЛИ – ДАМЈАНЕ, ПОБЕДИ: За два сата за Дамјаново лечење прикупили око 1.200 евра

Foto: B.D.

-Nastavi da se boriš i da uz našu podršku pobediš u svojoj najtežoj i najvažnijoj životnoj bici. Damjane, samo jako, poručili su iz NVO “Jači nego juče” koja je u sredu organizovala humanitarno takmičenje u funkcionalnom fitnesu “Jako za Damjana” na glavnom gradskom stadionu u Baru.

Za dva sata prikupljeno je 1. 182 EUR pomoći za Damjana Ranitovića. Učestvovali su 31 takmičar, 21 u muškoj i 10 u ženskoj konkurenciji.

-Našem mladom sugrađaninu Damjanu, koji se bori sa opakom bolešću, u ovim teškim trenucima, podrška je najpotrebnija. Tako smo odlučili da za naš 3. rođendan, organizujemo takmičenje koje će biti humanitarnog karaktera, kazali su iz ove nevladine organizacije “Jači nego juče”.

NVO "Jači nego juče" posebnu zahvalnost duguje Sportsko-rekreativnom centru Bar, Atletskom klubu Mornar, fotografu Vladani Vojinović, Foto-studiju Petović na njihovoj podršci i zalaganju u organizaciji ovog događaja, kao i novinarima i medijima koji su pomogli da za našu akcija sazna što više ljudi.

Damjan je 18-ti rođenadan dočekao na Institutu za onkologiju u Beogradu, gde je na hemioterapiji. Lečenje treba da nastavi na klinici u Bolonji

Za Damjanovo lečenje potrebna je finansijska pomoć, koja se može uplatiti na žiro račun

Vjera Ranitović 565-0200100011050-32 Lovćen banka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna