MILENKO JOVANOV: Zelenović i Petrović spremaju ozbiljne malverzacije

Novosti online

31. 08. 2020. u 15:47

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov pozvao je danas javnost u Srbiji, a posebno medije, da prate i izveštavaju o pripremama izborne krađe na ponovljenim izborima u Šapcu, kako je rekao, "u režiji Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića".

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ: Зеленовић и Петровић спремају озбиљне малверзације

Foto: Tanjug

-Čini se da su Zelenović i Petrović shvatili da izbore, na preostalih 27 biračkih mesta, ipak moraju da održe i da ne mogu doveka uzurpirati vlast u Šapcu. Međutim, za te izbore spremaju ozbiljne malverzacije, jer su svesni da na poštenim i slobodnim izborima nemaju šta da traže-naveo je Jovanov u saopštenju za javnost.

On je optužio odlazećeg gradonačelnika Zelenovića i Petrovića da menjaju Pravilnik o radu biračkih odbora tako da njihovi predstavnici na biračkim mestima imaju direktan uticaj na glasanje, i da sa njih oteraju sve predstavnike SNS-a.

-Podsetiću i da je ova najnovija podvala Zelenovića i Petrovića samo nastavak pokušaja da se izbori u Šapcu pokradu. Ti pokušaji traju od početka izbornog procesa i podnošenja izbornih lista, kada su silom i falsifikatima pokušali da obore listu ''Aleksandar Vučić - za našu decu'', a završila se tako što su pokušali da ponište izbore na kojima su izgubili. Nakon toga im je korona postala saveznik, pa su pod plaštom tobožnje brige za građane, uzurpirali vlast u Šapcu-istakao je Jovanov.

-Ovaj dvojac je Šapčanima uzeo gotovo sve. Sloboda i glas na izborima je ono malo što im je ostalo. Nećemo dozvoliti da i to malo i jedino preostalo otmu šabačke kabadahije Zelenović i Petrović-zaključio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije