PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sutra ce javno odgovoriti na brutalne laži podmetačine bošnjačkog člana Predsedništva BiH i njegove stranke.

Deyan X

21.08.2020. 15:24

Ovi iz BiH se previse prave ludi.. S jedne strane žele Sandzak, prave tesne veze, a ovamo se bune za saradnju Srba sa obe strane Drine.. Al dobro znaju i oni da je neminovno spajanje RS i Srbije...

Pitu Guli

21.08.2020. 15:33

Ove Bakirove ispada treba shvatiti kao dosledno sprovođenje politike njegovog oca, a sve po uputstvima napisanim još 1970-e godine u njegovoj "Islamskoj deklaraciji" koja predstavlja svojevrsni GENOCIDNI plan za zatiranje hrišćana u Bosni, u prvom redu Srba, ali i svih ostalih nemuslimana kako bi se uvela kalifatija i šerijat! Dotične poturice su očito veći Arapi od Arapa, klasični pacijenti sa veoma teškom krizom identiteta!

Mr Radomir Scepanovic

21.08.2020. 15:53

Србија је требала да војно заузме целу српску Босну и Херцеговину! Каква подела?

Stojko

21.08.2020. 16:35

bakir bi trebalo da se ugleda na ramuša i da javno kaže, ne znamo mi ništa o tome to nama sve napišu amerikanci šta treba da kažemo i da radimo. Doduše bakiru to pišu englezi i turci pa dok se usaglase.

SrBa

21.08.2020. 16:38

Џихадистима-вахабистима није одговарала мултиетничка Југославија, сада им не одговара ни мултиетничка Босна - канда би им одговарала исламска џамахирија.

Fakinska čaršiska posla

21.08.2020. 17:23

Oni bi da priznaju Kosovo i pored rezolucije 1244, da smatraju normalnim svoje pretenzije na Sandzak,da potpuno očiste Federaciju od Srba, da sude samo Srbima, da eksponiraju državu Bosnu i bosanski jezik iznad svog sastavnog dela Hercegovine koja čini drzavnost BiH. ,da ne osuđuju i ne spominju masovne progone ,genocide i stradanja nad srbima.A imali su i nekoliko alternativa da izbegnu rat, ali nisu hteli.

Milos

21.08.2020. 19:08

Sa kakvim losim ljudima smo ziveli u zajednici i delili sa njima sve dobro sto smo mogli da damo kao Srbi i Srpska nacija. Podelili smo sve najbolje sa njima, kulturu, rad, strucnost, sport, umetnost, muziku i pruzili im ruku prijateljstva posle svega sto su radili podmuklo, iza ledja i sirili mrznju protiv Srbije i Srpskog naroda tokom istorije. Pomagali smo nesebicno siromasnim albancima, moji roditelji su odvajali od plate za nerazvijeno Kosovo i Metohiju, pomoc posle zemljotresa u Crnoj Gori i Skoplju, posle svih nedaca koje su sve njih zadesile u Jugi, skakali smo nesebicno da im pomognemo. E zato hvala vam bivsa zla braco sto ste nam otvorili oci jednom zauvek i nikada vise sa vama zajedno! Samo distanca i biznis, pa i o tome dobro razmisliti. I evo opet Srbija se uzdigla i prednjaci u svemu u regionu pa i Evropi, ekonomski i kulturoloski i pored svih losih namera i pokvarenih zelja od vas malih bosnjaka, hrvata i albanaca sa vasim zapadnim mentorima. I da se preispita uloga svih umesanih u izazivanje krvavog gradjanskog rata u Jugoslaviji gde je zivot izgubilo mnogo nevinih ljudi, zena i dece i da se pise non-stop i iznese na videlo i da se obavestavaju svetski i domaci zvanicnici. Pocevsi od Slovenije. Niti zaboravljeno niti oprosteno.

ban Kulin

21.08.2020. 20:23

Srbija treba da traži i da naplati ratnu odštetu od muslimanske okupatorske horde koja je našom greškom zaostala na Balkanu još posle 1912-e godine, jer nismo znali temeljno da čistimo, a uz to smo još i naivno verovali da nam je "brat mio koje god vere bio", a to su ustvari muslimanski kvislinzi gospodo, izdajnici koji su vekovima sprovodili sistematske genocide nad Srbima!!! Poštovana gospodo: Aganlija, Kučuk Alija, Mula Jusuf, Mehmed aga Fočić, Mehmed beg Vidajić, Mehmed beg Kulenović, Hadži Mustaj beg Čavić, Ali aga Rizvanbegović, Smail aga Čengić, Sulejman paša Skopljak..., ASKERI, JANjIČARI, ustaško-muslimanske milicije, muslimanske žandarmerije, Handžar divizije i brojni drugi islamski zločinci nisu bili nikakvi Turci, već ovdašnje genocidne poturice i muslimani!!!

ban Kulin

21.08.2020. 20:26

GENOCIDNA Islamska deklaracija Alije Izetbegovića iz 1970. godine je uzrok rata u BiH tokom 90-ih godina, nek se zna da je Nikola Gardović, prva žrtva muslimanskog krvavog i zločinačkog pira u Bosni tokom sukoba 90-ih!

Bulbul

22.08.2020. 18:57

Šta smo to onda mi? Lude? Nesrećnici? - Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Do juče smo bili ono što danas šelimo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Derviš i smrt, M. Selimović

BOGDAN

23.08.2020. 07:27

NAROD KOJI MRZE SAMI SEBE NJIMA JE LAKO DA MRZE I SVE OSTALE NARODE A TO SU POTURCENI SRBI TAKO ZVANI BOSNJACI I ARNAUTI SLUGE TATARSKIM HORDIMA I KASAPIMA IZ CENTRALNE AZIJE KOJI SU U BOSNU DOSLI U 15 VEK I POKORILI SRPSKI PRAVOSLAVNI NAROD I OD NARODA STVORILI OBICNU RAJU I ROBOVE POSLUSNE SLUGE I IZMECARE KOJI CE SLUZITI SULTANU I ALAHU A TAKVE SLUGE I IZMECARE JOS I DANAS IMA NE SAMO U SRPSKE ZEMLJE NEGO SIROM BALKANA.DANASNI ISLAMIZIRANI SRBI BOSNJACI I ARNAUTI SAMI ZNAJU DA SU POTURICE I DA SU NJIHOVI PRETCI ZA NEKAKVE INTERESE PRODALI SVOJU Sv,SAVSKU VJERU ZA JEVTINU VECERU , DA PODSETIM SEJTANA bakira KOJI IZIGRAVA SULEJMANA VELICENSTVENOG NJEGOVE PRETNJE SRPSKOM NARODU U REPUBLIKU SRPSKU NE VREDE NISTO I SVE NJEGOVE PRETNJE PADAJU DUBOKO U BLATO,SVE STO JE PRIRODNO OPSTAJE A VESTACKO NESTAJE TAKO CE BITI I SA PRIRODNU SRBIJU MI SRBI SVI U JEDNU DRZAVU A DUSMANI NESTACE KAO I NIKADA DA NISU BILI MEDUNAMA.NE POSTOJI SILA NITI VOJSKA KOJA MOZE SRBIMA NA PUT STATI DO UJEDINJENE SRBA I SRPSKE ZEMLJE U JEDNU RIRODNU SRBIJU A NAJMANE CE TO DA USPE SEJTAN bakirTURSKE SLUGE IZMECARI POTURICE I JANICARI SVI REDOM SRPSKI IZRODI PRODALI VJERU ZA JEFTINU VECERU.