Poslušajte šta novi Đilasov adut, Nikola Jovanović, misli o Mariniki Tepić (AUDIO SNIMAK)

Novosti online

13. 08. 2020. u 12:30

U JAVNOSTI se pojavio snimak na kom se čuje šta Nikola Jovanović iznosi mišljenje o Mariniki Tepić.

Послушајте шта нови Ђиласов адут, Никола Јовановић, мисли о Мариники Тепић (АУДИО СНИМАК)

Foto: N. Skenderija

Na snimku se čuje glas nepoznate osobe sa kojom razgovara Jovanović.

- Ti si meni predlagao da se vidimo sa Đilasom. Šta ja da pričam sa Đilasom? - pita na početku razgovora nepoznati muški glas, na šta mu Jovanović kaže:

- Ja sam ti rekao, ti ako hoćeš. Ja čoveka mogu da pitam, jer imamo dobar odnos, da s tobom sedne i da probate da razgovarate o svemu otvoreno. On je čovek koji dogovara, dogovoriš se s njim i kraj. A reći ću ti sad i više neću ponavljati. Sa aspekta tvog interesa, ja bih trčeći došao u SSP. Ako ti odlučiš da pređeš tamo, imaš najjače oruđe. Prvo imaš mene, drugo, imaš mobilni Dragana. On kad ti da mobilni, sve što ti se ne sviđa, što smrdi, raspraviš s njim. U krajnju ruku, pitaš kad se vidite, sve što ti je bitno. Čovek koji ima resurse da se bori je Dragan. Nema stranku, to je šansa za sve nas.

Na to mu pomenuti muškarac sugeriše da oni ipak imaju stranku.

- Imaju i oni, nisu oni tako baš, ovaj monolitni kao što je sad ovde.... Znam ja tako što imam neke prijatelje koji su tamo i vode njihove odbore. Ti si mi pokazivao Marinikinu poruku gde Marinika kaže ovo je skeč stranka (SSP). Sedeli smo zajedno - navodi taj muškarac.

Šta je sve rekao poslušajte na priloženom audio snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)