PALMA POZIVA AMERIČKE SRBE: Uključite se u kampanju “Srbi za Trampa”

J. S.

10. 08. 2020. u 10:50

ПАЛМА ПОЗИВА АМЕРИЧКЕ СРБЕ: Укључите се у кампању “Срби за Трампа”

Foto: Tanjug

“JEDINSTVENA Srbija podržava kampanju koja je počela u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom “Srbi za Trampa”.

Njen cilj je da mobliše oko milion državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući”. Ovo je izjavio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija - poručio je on.

Prema njegovim rečima, “Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracijana čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje sa teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi.“

- Kosovski Albanci upravo zato opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio - rekao je Marković uz poruku američkim Srbima “Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

BOGDAN

11.08.2020. 09:15

SALE SVI DGELATI SU ISTI NJIHOVA DUZNOST JE DA TI SKINE GLAVU I NISTO DRUGO STO SE TICE OVOG GOJAZNOG TAKO ZVANOG PALMA JA U NEGA VIDIM VELIKOG PRIMITIVCA KOJI NEMA POJMA KAKO SE SVET OKRECE.KAKAV TRAMP KAKAV KURAC U AMERIKU VLADAJU JUDOMASONI I ONI SU JOS ODAVNO DONELI ODLUKA DA SE YUGOSLAVIJA RASPARCA A SRBIJA OKUPIRA I TU TRAMO SE NE PITA BAS ZA NISTO.JA KAZEM AKO HOCEMO DA PREZIVIMO KAKO NAROD I KAKVU TAKVU IMAMO DRZAVU JEDINI SPAS I JEDINU NADU STO IMAMO TO JE NASA BRATSKA RUSIJA KOJA MOZE DA NAMA POMOGNE DA OPSTANEMO I U DOGLEDNO VREME PROTERAMO ZAPADNE OKUPATORE I OSLOBODIMO NASE SRPSKO KOSOVO I METOHIJU.DANOLD TRAMP NIJE POLITICAR I NJEGA NE ZANIMA POLITIKA ON JE JEDAN KAPITALISTA KOJI GLUMI PREDSEDNIKA I TO JE NEMU DOZVOLJENO SVE DOK ON NE UGROZI INTERESE VLADARE IZ SENKE KOJI VLADAJU AMERIKOM I SVETOM.JA KAZEM SRBIMA UZDAJSE USE U SVOJE KLJUSE SRBI UZ PUTINA I BRATSKE RUSIJE.ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRATSKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA NI SRBIJE.HVALA.