PRVA NEDELJA: Velika podrška kampanji “Srbi za Trampa”

Tanjug

10. 08. 2020. u 10:08

SAMO u prvoj nedelji kampanja "Srbi za Trampa" dobila je veliku podršku, između ostalog i prvu službenu Dena Seversona, komandanta mornarice i "top gan" pilota u penziji, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.

ПРВА НЕДЕЉА: Велика подршка кампањи “Срби за Трампа”

Foto AP

Kampanja je započeta 3. avgusta sa ciljem da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor predsednika Donalda Trampa, prenosi Srpski radio Čikago.

Severson je rekao da se suočavamo sa "velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu", i dodao da američki Srbi razumeju "koliko destruktivan komunizam može biti".

"Apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji", rekao je Severson.

Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins u cilju promovisanja građanskog i politickog angažmana srpske zajednice u SAD.

"Podržavamo predsednika Donalda Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom i u vreme velike nestabilnosti potreban je kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, i preka potreba za zakonom i redom", rekle su Ravasi i Kolins.

"Srbi za Trampa" 2020. planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor predsednika Trampa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!