GEPEK PUN PIROTEHNIKE I PUŠAKA ZA PEJNT-BOL: Pogledajte fotografije pretresa Srđana Noga (FOTO)

Novosti online

ponedeljak, 03. 08. 2020. u 10:12

ГЕПЕК ПУН ПИРОТЕХНИКЕ И ПУШАКА ЗА ПЕЈНТ-БОЛ: Погледајте фотографије претреса Срђана Нога (ФОТО)

Foto: Novosti

POLICIJA je u centru Beograda zaustavila automobil Srđana Noga, dosadašnjeg poslanika u Skupštini Srbije, koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa gepekom krcatim kesa sa pejnt-bol puškama i pirotehničkim sredstvima…

Po svemu sudeći, Nogo je odlučan u svojoj nameri da izazove haos ispred Skupštine, jer je ispred republičkog zdanja zatečeno i nekoliko njegovih pristalica sa praćkama.

Foto: Novosti

Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

Kako je tada najavio, već su naručene puške za pejnt-bol iz kojih će se pucati i koje mogu da dobace oko 200, 300 metara, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

Nakon toga je i uvežbavao pucanje iz pejnt-bol puške ispred Narodne skupštine, a u svojoj nameri je po svemu sudeći odlučan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (57)

maniks

03.08.2020. 15:54

@aaa - Ima i te kako, ovo je samo jedan primer da nismo svi pred zakonom isti. Pogledaj tog Nogu sta je sve do sada radio, pa Trifunovica koji na 10 do 15 dana pravi prekrsaje i ugrozava bezbednost ljudi a niti je u zatvoru niti su mu uzeli dozvolu, ma ima toga do sutra da nabrajam.

Stankko

03.08.2020. 16:13

@Bojan - Ne zadržava policija zbog običnog vatrometa. Pogotovo ne na svadbi. Da ti nisi pijan pokušao da im objasniš da si ti, bre, domaćin svadbe, ženiš sina pa ima sve da pršti, i niko ne može da ti zabrani. Ima da im uzmeš brojeve znački, pa da vidimo ko će koga da hapsi. Obično se tako završi iza rešetaka, dok se ne otrezniš. Ili ako zapališ komšijinu garažu.

Nenad

03.08.2020. 10:28

Kad covek umisli da je bitan. Razocaran sam ponasanjem opozicije. Performansi koje smisljaju i izvode su potpuno-besmisleni. Ponasanje primereno klincima iz nizih razreda osnovne skole. Ne mogu da se otmem utisku da su za ove budalastine dobro placeni i da su saradnici ove vlasti. Svako normalan se gnusa od ovakvih gluposti, a ako nastave tako ni rodjena majka nece da ih podrzava. Tuga.

Amarcord

03.08.2020. 14:25

@Nenad - Ако се мало пристиш како се садашање ругло од опозиције понашало док је било на власти јасно ти је да од тог "каламбура" не може ништа добро и нормално да се изроди.

Boba

03.08.2020. 11:08

Ne želim više da gledam dokaze ludila naše nazovi opozicije - hoću da policija uradi svoj posao i omogući mi da se normalno i bezbedno od svakojakih budala krećem Beogradom!

Rajko

03.08.2020. 11:19

Ako Srđan Nogo i njemu slični nisu u stanju da se viteški pomire sa porazom, to je njihov problem, nadam se da će odgovarati za nađena nedozvoljena sredstva u svom gepeku od automobila. Ali nedopustivo je pozivati na proteste na današnjem svečanom danu za Srbiju .

Srdjan

03.08.2020. 11:28

Ta praćka sa metalnom kuglicom može da ubije čoveka. Baklja ima 700 stepeni takodje može da ubije čoveka. Puška može da teško povredi. Ako ga policija i tužilaštvo puste onda je jasno ko stoji iza ovog cirkusa.

Mihajilo

03.08.2020. 11:33

Šta ovom čoveku neće sve pasti na pamet. Ovome se mora stati na put, ovako nikada niko nije reagovao u Srbiji, krenuo čovek da gađa poslanike! Šta je u njegovoj glavi, kako ga nije sramota? Osuđujem ovakve namere, političar daje veoma loš primer drugima.

milankukic

03.08.2020. 12:31

interesujeme sta radi tuzilastvo jer po njihovoj reakciji mozemo zakljuciti da su oni korumpirani jer da meni policija u vozilu nadze neko hladno oruzije odmah bi zavrsio kod tuzioca a on bi me kaznio

Nn

03.08.2020. 18:16

Ne razumem zaista sta Srdjan Nogo i njemu slicni misle da ce postici nasilnim protestima u kojima koriste pirotehniku, ako misle da ce narod ikada takve podrzati u velikoj su zabludi.

Nikolina

03.08.2020. 19:11

Nogo treba da popije dobru kaznu zbog ovoga. Zar mu do sad nije jasno da je nepozeljan i da njegovi huliganski potezi nikome nisu od koristi pa ni njemu?